Rogaška Slatina (1)

Opis

Rogaška Slatina nalazi se u istočnom delu Slovenije, u blizini granice sa Hrvatskom. Od Beograda je udaljena 480 km, a obzirom da se najveći deo prelazi autoputem, dovoljno je oko 5 h vožnje automobilom.

Rogaška Slatina je slovenačko prirodno lječilište sa dugom, četiristogodišnjom tradicijom, lekovitim izvorima svetski poznate i priznate mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom kao i čistom prirodnom okolinom.

Temelj terapeutskih postupaka jeste magnezijumom bogata voda Donat Mg – koja može da se pije i koristi u balneoterapijama. Individualno prilagođen programi sastoje se od stručne dijagnostike, a terapije se sprovode se pod stručnim zdravstvenim nadzorom.

Opuštanje u bazenima i wellness centrima sa naglaskom na rogaškoj mineralnoj i termalnoj vodi, povoljno će delovati na vaše telo i kožu.

Kuhinja Rogaške Slatine bazira se na tradicionalnim lokalnim jelima, ali prati i najsavremenije gastronomske trendove. Istražite lokalno kulinarstvo u seoskim kmetijama i probajte plemenita vina s okolnih brda.

Vožnja biciklima po obeleženim stazama će vas oduševiti, obzirom da duž trase vožnje možete posetiti brojne prirodne i kulturne znamenitosti.

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Skype: supernova.travel

yuta garancija putovanja